Toimitusehdot

Yhteystiedot
Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:
Ota aina rohkeasti yhteyttä pienissä tai isoissa kysymyksissä.
Sähköpostilla osoitteesta asp (at) urheilutukku.fi,
Puhelimella numerosta 0400 610 119, arkisin klo 09.00-18.00

Maksu pankkipainikkeilla
Verifone maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja Lähi Tapiola pankin maksupainikkeilla.

Yksityiset laskuasiakkaat
Toimitamme myös yksityisasiakkaille laskulla. Laskutuslisä on 9,90 euroa lasku. Maksuehto laskussa on pääsääntöisesti 14 päivän netto. Pidätämme oikeuden muuttaa maksuehtoa tapauskohtaisesti, esim. pyytää suorituksen ennen toimitusta tai vakuuden kauppasummasta. Maksumuistutuksesta veloitus on 15 € ja viivästyskorko 7,50 %. Tarkastamme aina uuden asiakkaan luottotiedot käyttämällä sosiaaliturvatunnusta. Voimme jättää tilauksen myös toimittamatta, jos epäilemme väärinkäytöstä. Tuotteet ovat Suomen urheilutukku Oy:n omaisuutta niin kauan, kun ne ovat kokonaisuudessaan ja mahdollisine perintäkuluineen maksettu. Nämä ehdot eivät koske seurasopimus asiakkaita.


Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset
Tarkasta lähetys jo noudettaessa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus matkahuoltoon. Ota myös yhteys meihin, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen neljäntoista päivän palautusoikeutta.

Yritys asiakkaat
Yrityksille toimitamme myös laskulla. Laskutuslisä on 9,90 euroa lasku.
Maksuehto laskussa on pääsääntöisesti 14 päivän netto. Pidätämme oikeuden muuttaa maksuehtoa tapauskohtaisesti, esim. pyytää suorituksen ennen toimitusta tai vakuuden kauppasummasta. Maksumuistutuksesta veloitus on 15 € ja viivästyskorko 7,50 %. Tarkastamme aina uuden asiakkaan luottotiedot käyttämällä Y-tunnusta tai sosiaaliturvatunnusta. Voimme jättää tilauksen myös toimittamatta, jos epäilemme väärinkäytöstä. Tuotteet ovat Suomen urheilutukku Oy:n omaisuutta niin kauan, kun ne ovat kokonaisuudessaan ja mahdollisine perintäkuluineen maksettu.
Yritysasiakkaiden palautuksista on aina sovittava myyjän kanssa etukäteen. Palautuksesta on sovittava 7 päivän sisällä toimituksesta. Ilman palautusnumeroa lähetettyjä palautuksia emme ota vastaan, koska yrityksillä ei ole automaattista palautusoikeutta. Tuotteen on oltava avaamattomassa, alkuperäisessä pakkauksessa käyttämättömänä. Palauttajan on maksettava palautusrahti perille saakka.

Toimitustavat
Käytämme lähetysten toimittamiseen Matkahuoltoa.
Saat ilmoituksen sähköpostilla tai tekstiviestillä heti, kun paketti on noudettavissa. Sen vuoksi on tärkeää, että merkitset tilaukseesi sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Toimitusaika
Normaali toimitus aika vaihtelee 1-21 arkipäivää. Tarkan toimitusajan saa tilauksen yhteydessä. Tilaukset pyritään toimittamaan Matkahuoltoon tilauspäivänä.
Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi.
Lähetämme koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Toimituskulut
Toimituskulut 8,90 euroa lähetys.

Viallisen tuotteen tai tuotteen palautus
Kaikilla verkkokaupastamme tilatuilla tuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus, alusasuja ja sukkia lukuunottamatta. Ennen tuotteen palautusta ole aina yhteydessä asiakaspalveluumme 0400 610 119 tai asp@urheilutukku.fi. Emme vastaa palautuksesta aiheutuvasta kuluista. Käytä palautukseen Matkahuoltoa, palautusosoite: Suomen Urheilutukku Oy, Lukkosepänkatu 6a, 20320 Turku. Palautuspiste: Neste K Satakunnantie Turku, Satakunnantie 191, 20300 Turku. Jos käytät palautukseen jotain muuta huolitsijaa kuin Matkahuoltoa, on rahti maksettava perille asti toimitettuna, Jos paikkakunnallasi ei ole matkahuollon toimipistettä, voit maksaa palautuksen etukäteen www.matkahuolto.fi/osta-paketti, Palautusosoite: Turku, Lukkosepänkatu, Neste K Satakunnantie Turku, Satakunnantie 191, 20300 Turku. Toimita paketin minne tahansa matkahuollon palvelupisteeseen. Paketin noudosta muilta huolitsijoilta tai muista toimipisteistä veloitamme 20 eur/ lähetys. Painetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Kaikista palautuksista on aina sovittava etukäteen. Emme lunasta maksamattomia lähetyksiä. Palautettavan tuotteen on oltava ehyessä alkuperäisessä pakkauksessa ja täysin myyntikuntoinen. Vaihtaessasi tilaamasi tuotteen toiseen, veloitamme vaihdosta uudet toimituskulut 8,90 eur. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta asp (at) urheilutukku.fi, tai puhelimella numerosta 0400 610 119.

Maksun palautus
Mikäli olet maksanut tuotteen ja haluat perua kaupan, maksamme tuotteiden kauppasumman takaisin 1-14 arkipäivää kuluessa, kun olemme saaneet tuotteen takaisin ja todenneet niiden olevan myyntikuntoisia.