Yhteystiedot
Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:
Ota aina rohkeasti yhteyttä pienissä tai isoissa kysymyksissä.
Sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu (at) urheilutukku.fi,
Puhelimella numerosta 0400 610 119, arkisin klo 09.00-18.00

Maksu pankkipainikkeilla

Verifone maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja Lähi Tapiola pankin maksupainikkeilla.


Maksu Urheilutukun myymälässä 7 vrk kuluessa
Maksa 7 vuorokauden kuluessa Urheilutukun myymälässä, Lukkosepänkatu 6a, 20320 Turku
Jos tuotteita ei lunasteta 7 vuorokauden kuluessa, peruuntuu kauppa automaattisesti.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset
Tarkasta lähetys jo noudettaessa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus matkahuoltoon. Ota myös yhteys meihin, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen neljäntoista päivän palautusoikeutta.

Yritys asiakkaat
Yrityksille toimitamme myös laskulla. Laskutuslisä on 10,00 euroa lasku.
Maksuehto laskussa on pääsääntöisesti 14 päivän netto. Pidätämme oikeuden muuttaa maksuehtoa tapauskohtaisesti, esim. pyytää suorituksen ennen toimitusta tai vakuuden kauppasummasta. Maksumuistutuksesta veloitus on 10 €. Tarkastamme aina uuden asiakkaan luottotiedot käyttämällä Y-tunnusta tai sosiaaliturva tunnusta. Voimme jättää tilauksen myös toimittamatta, jos epäilemme väärinkäytöstä. Tuotteet ovat Suomen urheilutukku Oy:n omaisuutta niin kauan, kun ne ovat kokonaisuudessaan ja mahdollisine perintäkuluineen maksettu.
Yritysasiakkaiden palautuksista on aina sovittava myyjän kanssa etukäteen. Palautuksesta on sovittava 7 päivän sisällä toimituksesta. Ilman palautusnumeroa lähetettyjä palautuksia emme ota vastaan, koska yrityksillä ei ole automaattista palautusoikeutta. Tuotteen on oltava avaamattomassa, alkuperäisessä pakkauksessa käyttämättömänä. Palauttajan on maksettava palautusrahti perille saakka.

Toimitustavat
Käytämme lähetysten toimittamiseen Matkahuoltoa.
Saat ilmoituksen sähköpostilla tai tekstiviestillä heti, kun paketti on noudettavissa. Sen vuoksi on tärkeää, että merkitset tilaukseesi sähköpostiosoitteesi ja gsm-numerosi.

Toimitusaika
Normaali toimitus aika vaihtelee 1-21 arkipäivää. Tarkan toimitusajan saa tilauksen yhteydessä. Tilaukset pyritään toimittamaan Matkahuoltoon tilauspäivänä.
Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi.
Lähetämme koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Toimituskulut
Maksamme toimituskulut yli 90 euron tilauksista. Toimitamme myös alle 90 euron tilaukset, näihin tilauksiin lisäämme toimituskulut 7,90 euroa lähetys.

Viallisen tuotteen tai tuotteen palautus
Kaikilla verkkokaupastamme tilatuilla tuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus, alusasuja ja sukkia lukuun ottamatta, ei koske vaihto- ja palautusoikeus. Ennen tuotteen palautusta ole aina yhteydessä asiakaspalveluumme 0400 610 119 tai asiakaspalvelu (at) urheilutukku.fi. Kaikista palautuksista on aina sovittava etukäteen. Emme lunasta maksamattomia lähetyksiä tai ennakkotoimituksia, ellei asiasta toisin sovita. Painetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Palautettavan tuotteen on oltava ehyessä alkuperäisessä pakkauksessa, käyttämättömiä ja täysin myyntikuntoinen. Jos kyseessä ei ole takuuasia, vaihtaessasi tilaamasi tuotteen toiseen, veloitamme vaihdosta uudet toimituskulut 7,90 eur.
Emme vastaa palautuksesta aiheutuvasta rahdista. Jos asiakas ei ole maksanut palautettavan tuotteen rahtimaksu, vähennetään se asiakkaalle palautettavasta summasta.
Palautus tapahtuu Matkahuollolla, palautus osoite: Suomen Urheilutukku OY, Turun Matkahuolto määräasema: 61 Turku. Jos käytät palautukseen jotain muuta huolitsijaa kuin Matkahuoltoa, on rahti maksettava perille asti toimitettuna, Suomen Urheilutukku Oy, Lukkosepänkatu 6a, 20320 Turku. Paketin noudosta muilta huolitsijoilta kuin Matkahuollosta veloitamme 20 eur/ lähetys.

Maksun palautus

Mikäli olet maksanut tuotteen ja haluat perua kaupan, maksamme tuotteiden kauppasumman takaisin 1-14 arkipäivää kuluessa, kun olemme saaneet tuotteen takaisin ja todenneet niiden olevan myyntikuntoisia.

ALELÖYTÖJÄ